«Autoviss» ir viss Tavam auto

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Interneta veikals [s:52797] jau pusgadu veiksmīgi darbojas, piegādājot automašīnu rezerves daļas 14 Latvijas pilsētās - Aizkrauklē, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Koknesē, Līvānos, Ogrē, Olainē, Pļaviņās, Rēzeknē, Salaspilī, Tukumā un Rīgā.

Mēs piedāvājam jums visu automašīnu marku rezerves daļas par ļoti izdevīgām cenām. Pateicoties pie mums pieejamajam preču klāstam un labajam servisam, AutoViss.lv klientu klāsts strauji paplašinās. Mūsu klientu vidū arvien biežāk sastopami patstāvīgi pircēji, kas liek mums uzlabot arvien vairāk uzlabot esošo pakalpojumu.

www.autoviss.lv

AutoViss.lv interneta veikala auto rezerves daļu preču klāsts ir ļoti plašs. Aktīva rezerves daļu piegāde joprojām notiek uz Lielākajām Latvijas pilsētām. Lai būtu viegli pieejami saviem klientiem, esam izveidojuši viegli lietojamu interneta veikalu.

AutoViss.lv līdz pirkumam piedāvā trīs soļus.

Pirmais solis - pircējs ievada savus kontaktus un datus par savu auto un uzraksta, kāda rezerves daļa ir vajadzīga. Piemēram, zobsiksna automašīnai «Volkswagen Golf Variant», 1997, dzinēja tilpums 1896, 1,9 TD, un šasijas numuru.

Otrais solis - nospiež pogu «nosūtīt cenas pieprasījumu».

Trešais solis - atliek tikai gaidīt AutoViss lv menedžera zvanu.

Izmanto iespēju un iegādājies rezerves daļas savam auto neizejot no mājas!

www.autoviss.lv

Aizkrauklē, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Koknesē, Līvānos, Ogrē, Olainē, Pļaviņās, Rēzeknē, Salaspilī, Tukumā un Rīgā

www.autoviss.lv

T. + 371 26 450 397

Epasts: info@autoviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu