Bejonses jaunais albums izraisa ažiotāžu! Vai tiešām «Jay Z» viņu krāpis? (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Bejonse (Beyonce) aizvadītajā nedēļas nogalē pārsteidza fanus, negaidīti klajā laižot savu sesto studijas albumu ar nosaukumu «Lemonade».

Bejonses vizuālais albums «Lemonade» svētdien tika prezentēts amerikāņu TV kanālā HBO. Albumā iekļautās dziesmas vēsta par attiecību problēmām. Vairāku dziesmu vārdos Bejonse apsūdz kādu vīrieti mīlas dēkās ar citām sievietēm.

«Lemonade» sadalīts vairākās daļās ar tādiem nosaukumiem kā «Intuition» («Intuīcija»), «Denial» («Noliegums»), «Emptiness» («Tukšums») un «Forgiveness» («Piedošana»).

Fani pieļauj, ka dziedātāja Bejonse šādā veidā cenšas paziņot par to, ka viņas vīrs, amerikāņu reperis «Jay Z» viņu krāpis.

Lai arī albumā Bejonse dzied par attiecību problēmām, vīra krāpšanu un šķiršanos, vizuālā albuma noslēgumā, daļā, kurā Bejonse dzied par piedošanu, parādās arī «Jay Z». Šādā veidā Bejonse parāda, ka nolēmusi vīram piedot un saglabāt laulību.

Kopš izrādīšanas HBO videoklipu sērija pieejama mūzikas straumēšanas pakalpojumā «Tidal».

Bejonsas iepriekšējais albums arī iznāca negaidīti 2013.gadā.

Šonedēļ sāksies Bejonsas koncertturneja. Pirmā uzstāšanās paredzēta Maiami.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu