Briseles metro pirmdien atsāk darbu pilnā apjomā (2)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas galvaspilsētas Briseles metropolitēns no pirmdienas atsācis darbu pilnā apjomā no pulksten 4.40 līdz pulksten 0.30 pēc vietējā laika, ziņoja vietējie mediji.

Pirms tam Briseles metro vienu mēnesi darbojās pēc sašaurināta grafika, kamēr tika likvidētas 22.marta teroraktu sekas un tika veikti pasākumi jaunu risku novēršanai.

Pirmdien visās 69 Briseles metro stacijās vilcienu kustība notiek pēc grafika, kāds bija spēkā līdz 22.martam.

Darba atjaunošana pilnā apjomā ir notikusi bez starpgadījumiem, paziņoja Briseles sabiedriskā transporta sistēmas operatora STIB pārstāve Fransuāza Ledīna no Mālbēkas metro stacijas, kur 22.martā bija uzspridzinājies terorists pašnāvnieks. Līdz pirmdienai Mālbēka bija vienīgā Briseles metro stacija, kas vēl nebija atvērta satiksmei.

No pagājušās nedēļas beigām ir pilnībā atjaunota dzelzceļa satiksme uz Briseles Zaventemas starptautisko lidostu, kas ir viena no 22.marta teroraktu vietām.

Piekļuve metro stacijām un tramvaja līniju pazemes daļām pagaidām visā Briselē būs ierobežota ar divām ieejām-izejām, lai «nodrošinātu atbilstošu drošības līmeni visā tīklā», paziņoja galvaspilsētas reģiona valdība.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu