Ko par Samantas Tīnas dalību «Jaunajā vilnī» domā pašmāju mūziķi? (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu dziedātāja Samanta Tīna paziņojusi, ka pārstāvēs Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Jaunais vilnis», kas šogad no 3. līdz 9.septembrim norisināsies Sočos. TV kanāla LTV1 raidījums «4.studija» viedokli par Tīnas pārstāvniecību vaicāja pašmāju mūziķiem.

Latviešu dziedātājs Intars Busulis, kas konkursā piedalījās 2005.gadā, bet šogad tajā uzstāsies kā viesmākslinieks, atbalsta Samantas Tīnas dalību «Jaunajā vilnī», sakot, ka viņam par dziedātājas panākumiem ir liels prieks.

«Kur mums braukt vēl? Mēs taču nebraucam ne ar šautenēm, ne ar ko citu. Es nebraucu pie politiķiem [...] Es braucu pilnīgi savādākā, draudzības misijā,» uzskata Intars Busulis.

Savukārt dziedātājs Ralfs Eilands, kas Latviju ar grupu «PeR» konkursā pārstāvēja 2010.gadā, uzskata, ka latviešu māksliniekiem nevajadzētu koncertēt Krievijā.

«Muļķīgs ir attaisnojums, ka mākslu un politiku kopā nejauc. Tiem, kas saka šādi, es uzreiz varu uzdot pretjautājumu: «Ko tu darītu, ja Latgale būtu okupēta? Vai arī tad tu brauktu uz Krieviju padziedāt?» Es uzskatu, ka Latgale un Krima ir pilnīgi viens un tas pats. Vienīgais ir tas, ka mēs šobrīd to neizbaudām uz savas ādas,» uzskata Eilands.

Pēc raidījuma nākšanas klajā dziedātāja Ralfa Eilanda uzskatiem sociālajā vietnē «Twitter» piekritis arī dziedātājs Lauris Reiniks. Savukārt Maestro Raimonds Pauls Tīnu apsveicis ar dalību konkursā, kā arī piedāvājis tajā izpildīt kādu no savām melodijām.

Par to, vai latviešu mūziķiem vajadzētu braukt koncertēt uz Krieviju, viedokļi joprojām dalās.

Pilnu «4.studijas» raidījumu var noskatīties šeit:

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu