Uz «No sirds Latvijai» valdes priekšsēdētāja amatu viens kandidāts (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«No sirds Latvijai» kopsapulcē sestdien tiks diskutēts par reģionālo attīstību un vēlēs partijas priekšsēdētāju un valdi, aģentūra BNS uzzināja partijā.

Uz valdes priekšsēdētāja amatu ir viena kandidāte - esošā partijas līdere Ingūna Sudraba, savukārt uz valdi 14 kandidātu.

Kopsapulcē pārskatu par darbību sniegs Sudraba, pārskatus sniegs Ētikas un Revīzijas komisijas vadītāji, kā arī tiks pārrunāta partijas stratēģijas izpilde. Plānota arī partijas statūtu grozījumu izskatīšana un apstiprināšana.

Partijas biedri diskutēs par pārdomātu reģionālo attīstību, «jo nevienmērīga teritoriju attīstība, darbavietu trūkums, iedzīvotāju emigrācija un zema dzimstība radījusi ļoti nopietnu apdraudējumu Latvijas veiksmīgai un ilgtspējīgai attīstībai». Partija norāda, ka katru gadu reģionos samazinās ekonomiski aktīvo un ražojošo uzņēmumu un saimniecību skaits. Tas savukārt ietekmē reģionu konkurētspēju un kopējo attīstību. Diskusijas būs par pamatu partijas rezolūciju par reģionu attīstību un par Rīgu apspriešanai un pieņemšanai.

Kopsapulce notiks sestdien, 14.maijā, no plkst.10 viesnīcā «Riga Islande Hotel».

Jau ziņots, ka bijusī Valsts kontroliere Ingūna Sudraba partiju nodibināja 2014.gada maijā. 12.Saeimā partijai ir 7 vietas.

Partijā šobrīd ir ap 340 biedru.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu