Uz Prinsa mantojumu pieteikušies vēl divi cilvēki (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien divas sievietes pieteikušās uz aprīlī mūžībā aizgājušā amerikāņu dziedātāja Prinsa mantojumu, apgalvojot, ka esot mūziķa radinieces.

Minesotas tiesā iesniegtajos dokumentos 31 gadu vecā Brianna Nelsone norāda, ka esot Prinsa mirušā pusbrāļa Duana Nelsona meita. Viņa uz mantojumu pieteikusies arī savas 11 gadus vecās brāļa meitas vārdā.

Prasībā norādīts, ka Duans Nelsons vecākais esot izslēgts no mantinieku saraksta, ko aprīlī iesniedza Prinsa māsa Tika Nelsone. Bez viņas tajā bija vēl pieci Prinsa pusbrāļi un pusmāsas.

Tā kā Duans Nelsons vecākais ir miris, pēc likuma viņa mantojuma daļa pienākas viņa bērniem - Briannai un Duanam Nelsonam jaunākajam. Taču Duans Nelsons jaunākais nomira 2005.gadā, tāpēc viņa vietā uz mantojumu pretendē vīrieša 11 gadus vecā meita, kas tiesas dokumentos identificēta tikai ar iniciāļiem V.N.

Kā jau ziņots, 57 gadus vecais Prinss 21.aprīlī tika atrasts miris ierakstu studijas «Paisley Park» liftā. Studijas ēkā bija arī Prinsa dzīvesvieta.

1996.gadā piedzima Prinsa un viņa toreizējās sievas Maitei Garsijas dēls Gregorijs, taču mazulis nomira nedēļas vecumā. Nav zināms, ka Prinsam būtu bijuši citi bērni.

Minesotas apgabala tiesnesis atļāva bankai «Bremer», kura pārvalda Prinsa mantojumu, izmantot asins paraugu, lai veiktu mantojuma godīgai sadalīšanai nepieciešamās analīzes.

Pagājušonedēļ uz Prinsa mantojumu pieteicās 39 gadus vecs vīrietis, kurš patlaban atrodas ieslodzījumā. Viņš apgalvo, ka esot Prinsa dēls, un pieprasa veikt DNS analīzes, lai to pierādītu.

Prinsa mantojuma vērtība nav zināma. Taču dziedātāja mūzikas katalogs ar visām izdotajām dziesmām novērtēts uz 500 miljoniem ASV dolāru (437 miljoniem eiro).

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu