Vai nākamais Džeimss Bonds būs melnādains? (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Minējumi par melnādainu Džeimsu Bondu iet vairumā, kad tiek gatavota jaunas filmas par Aģentu 007 uzņemšana, tad par galvenās lomas tēlotāja kandidatūru ir daudz pieņēmumu. Pašlaik oficiāli nav apstiprināta Džeimsa Bonda lomas tēlotāja Denjela Kreiga sadarbība ar kompāniju «Sony», kam pieder tiesības uz filmu. Fanu vidū notiek spraiga diskusija – kurš «Bondiānas» 25. daļā tēlos bezbailīgo pasaules glābēju un sieviešu mīluli.

Jau 2014. gadā klīda baumas par to, ka londonietis Idriss Elba («Tors», «Šāvējs», «Prometejs») var kļūt par pirmo melnādaino Džeimsa Bonda tēlotāju. Tad parādījās ziņa, ka kompānijas «Sony» producenti interesējas par šo aktieri kā iespējamo pretendentu uz Bonda lomu. Kopš tā laika viņa kandidatūras atbalstītāju skaits ir audzis. Piemēram, «Facebook» var pievienoties grupai «Mēs vēlamies Džeimsu Bondu – Idrisu Elbu“ («We want Idris Elba for James Bond»). Šai grupā ir vairāki desmiti tūkstošu atbalstītāju. 

Pats aktieris nevēlas izteikties par šiem minējumiem. «Daudziem varbūt šķiet, ka es piedalos sacensībā, bet tā nav. Sākumā man patika šis temats. Domāju – kāpēc gan ne? Taču pēdējā laikā esmu paguris no jautājumiem par to. Dažbrīd jūtos kā pasaulē slavenākais Džeimsa Bonda lomas atveidotājs, kaut gan neesmu tēlojis šo varoni,» I. Elba nesen teicis. Jau pavisam drīz būs iespēja novērtēt, vai aktieris der Džeimsa Bonda lomai.

20. maijā Latvijas kinoteātros tika demonstrēta filma «Bastīlijas diena» («Bastille day»). Idriss Elba tēlo amerikāņu aģentu, kuram uzticēts Džeimsa Bonda cienīgs uzdevums – Francijas galvaspilsētā atklāt spridzinātāju grupējumu.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu