Foto: Kā aktrise Eva Longorija bauda medusmēnesi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Eva Longorija (Eva Longoria) šobrīd bauda medusmēnesi ar jauno vīru Hosē Pepi Bastonu (José «Pepe» Bastón). Sociālās vietnes «Instagram» profilā viņa publicējusi dažas fotogrāfijas un videoklipu no romantiskajām brīvdienām.

Eva Longorija ar meksikāņu biznesmeni Hosē Pepi Bastonu apprecējās pirms dažām nedēļām. Kāzu ceremonija nelielā draugu un tuvinieku lokā notika Meksikā.

Kāzu viesu vidū bija tādas slavenības kā dziedātājs Rikijs Mārtins, kā arī Viktorija un Deivids Bekhemi. Eva savā īpašajā dienā bija tērpusies savas draudzenes, modes dizaineres Viktorijas Bekhemas darinātajā kleitā.

Pēc īpašās dienas jaunais pāris, dodoties medusmēnesī, turpināja baudīt Meksiku. Savā «Instagram» profilā Longorija publicējusi dažas fotogrāfijas un videoklipu, kurā atzina, ka iepriekš šajā laikā centās nelietot sociālos tīklus, taču ļoti vēlējās parādīt skaisto ūdenskritumu.

Lūk!

 

#HoneyMoon #Love #Waterfalls

A video posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

#Honeymoon #Bliss ❤️❤️❤️

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

#Honeymoon ❤️❤️❤️

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu