Par godu Monro 90. dzimšanas dienai - iedvesmojošākie citāti (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise, modele, dziedātāja un daudzu sieviešu iedvesmas avots Merilina Monro (Marilyn Monroe), īstajā vārdā Norma Džīna Mortensone, šodien, 1.jūnijā svinētu savu 90. dzimšanas dienu.

Monro karjeru sāka kā modele, bet 1946.gadā, parakstot līgumu ar filmu studiju «Twentieth Century-Fox», aizsākās viņas aktrises karjera. Sākumā Merilina bija redzama mazākās lomās, taču pirmo popularitāti guva pateicoties lomām filmās «The Asphalt Jungle» un «All About Eve».

Merilina Monro tiek dēvēta par vienu no skaistākajām aktrisēm pasaulē. 36 dzīves gadu laikā viņai izdevās izveidot tēlu, kuru atcerēsies mūžam.

Mūžībā Norma Džīna Mortensonw aizgāja 1962.gada 5.augustā. Viņas nāve tiek klasificēta kā pašnāvība, tomēr par tās apstākļiem pastāv vairākas sazvērestības teorijas.

2016. 1.jūnijā aktrise būtu svinējusi savu 90. dzimšanas dienu, tāpēc par godu tai esam apkopojuši septiņus iedvesmojošus Merilinas Monro citātus.

  • «Esmu savtīga, nepacietīga un mazliet nedroša. Es pieļauju kļūdas, esmu nekontrolējama un dažreiz grūti savaldāma. Bet, ja tu nevari ar mani tikt galā grūtajos brīžos, tad pavisam noteikti tu neesi mani pelnījis labajos.»
  • «Iedodiet meitenei pareizās kurpes, un viņa varēs iekarot pasauli.»
  • «Mēs visi esam zvaigznes, un mēs esam pelnījuši mirdzēt.»
  • «Turpini smaidīt, jo dzīve ir skaista lieta un ir tik daudz lietu, par kurām smaidīt.»
  • «Ja es būtu ievērojusi visus noteikumus, es nekad nekur nenonāktu.»
  • «Karjera ir brīnišķīga, bet aukstā naktī tai nevar pieglausties.»
  • «Vēlēties būt par citu personu ir savas būtības izniekošana.»
Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu