Bena Afleka filma par Betmenu nebūs pilnībā balstīta uz komiksiem (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktiera Bena Afleka filma par Betmenu būs «oriģināls stāsts», kas nebūs pilnībā balstīts uz komiksiem, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Kā jau ziņots, Afleks plānotajā filmā ne vien spēlēs galveno lomu, bet arī būs tās režisors un scenārists.

Afleks argentīniešu kino vietnei «Cines Argentinos» sacīja, ka aizņemšoties «dažas lietas no lieliskajiem komiksiem», taču radīs «ap tiem oriģinālu stāstu».

Afleks spēlē Betmenu kritiķu nopeltajā, taču finansiāli veiksmīgajā režisora Zaka Snaidera kinolentē «Batman v Superman: Dawn of Justice» («Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma»). Aktieris atveidos maskēto supervaroni vēl divās «Justice League» sērijas filmās.

Snaidera filmā izmantoti vairāki elementi no Frenka Millera komiksa «The Dark Knight», taču lielākā daļa scenārija ir oriģināla.

Gaidāmā kinolente būs Afleka pirmā supervaroņu kinolente. Viņa nesenākā filma «Argo», kas iznāca 2012.gadā, saņēma ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu kā gada labākā filma.

Kinoindustrijas žurnāls «The Hollywood Reporter» vēsta, ka Afleka uzņemtā filma kinoteātros varētu debitēt 2018.gada 5.oktobrī vai arī 2019.gada 1.novembrī. Kinostudija «Warner Bros» šos datumus rezervējusi supervaroņu kinolentēm, kuru nosaukumi vēl nav atklāti.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu