<i>Raffaello</i> satuvina draugus (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nav nekā stiprāka par sieviešu draudzību. Tieši tādēļ Raffaello stāstu otrā kārta par godu Sieviešu dienai bija veltīta draudzības saišu stiprināšanai. Šajā dienā, pateicoties iesūtītajiem stāstiem, sajutām brīnišķīgu līdzjūtības garu, kas piemita visām dalībniecēm. Starp Raffaello Stāsti kampaņas dalībniekiem izlozējām ceļojumu uz pasaules modes galvaspilsētu ‒ Milānu, bet starp visām stāstu varonēm žūrijas locekļi izvēlējās fotogrāfiju, kurā attēlotās draudzenes piedalījās profesionālā foto sesijā. Tā Raffaello varēja piepildīt sapni, kas vieno visas mūsu dalībnieces – doties kopīgos piedzīvojumos.

Pašas noturīgākās attiecības veidojas, pieņemot kopīgus lēmumus un pavadot kopā laiku. Tieši tā sākās Indras, Madaras un Anetes draudzība. Viņas stāsta: «Mēs satikāmies, sākot studijas Rīgas Tehniskajā universitātē, taču pa īstam satuvinājāmies Erasmus+ apmaiņas programmas laikā, jo visas trīs vēlējāmies mācīties Briselē. Pusgada laikā mēs cita citai kļuvām par tuvākajiem cilvēkiem.» Tāpat kā kopīgi pavadīts laiks satuvināja mūsu meitenes, arī Raffaello vieno kokosriekstu saldumu cienītājus.

Kopā ar labākajām draudzenēm varat doties jebkur – kaut uz pasaules malu. Tieši tā veidojas skaistākās atmiņas un draudzība bez robežām. To lieliski apliecina mūsu dalībnieču stāsts: «Mēs tik daudz ko esam darījušas kopā. Ļoti daudz! Lēkšana ar gumiju Briselē, radošas Helovīna ballītes Amsterdamā un traki izaicinājumiem Parīzē ir tikai sākums.»

Indra, Madara un Anete ir apbūrušas citus ar savu stāstu. Viņas tika apbalvotas ar profesionālu fotosesiju, kas ļāva iemūžināt viņu ciešās draudzības radīto prieku. Pateicoties Raffaello, viņām ir jauns stāsts, kuru, ikreiz aplūkojot fotogrāfijas, atcerēties ar smaidu.

http://www.raffaellostasti.lv/

* Apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu