Šovasar jaunas intrigas: Karstas dejas un kaislības TV šovā «Netīrās dejas» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. jūnijā, TV3 sāksies šīs vasaras karstākais attiecību šovs «Netīrās dejas». Šovā piedalīsies trīs seksīgi puiši – dejotāji, kā arī 15 meitenes no visas Latvijas, kuras gatavas cīnīties par viņu mīlestību. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti.

Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā nāks žūrija, kurā redzēsim gan Agri Daņilēviču un Eviju Skulti, gan Lauri Reiniku un Mārtiņu Kagaini, kuru iepriekš TV3 skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

«Šovā redzēsiet ne vien skaistus cilvēkus, bet arī romantiskas ainavas, jo filmēšana notiek Siguldā, Talsos un Druskininkos, Lietuvā. Visi dalībnieki ir apņēmības pilni atrast šovā īstu mīlestību, taču tas netraucē sadraudzēties arī savā starpā un iegūt labus draugus. Šobrīd ir skaidrs vien tas, ka TV3 skatītāju trešdienu vakari būs pilni ar vijīgām dejām, kaisli, intrigām un arī patiesām jūtām,» norāda šova veidotāji.

Iepazīstiet vasaras karstākā šova dalībniekus

Katrs vīrietis vēlētos būt šo puišu vietā, jo bieži negadās, kad par vīrieša uzmanību vienlaicīgi cīnās piecas meitenes. Iepazīstiet, iespējams, laimīgākos Latvijas vīriešus šovasar?

Roberts Stripkans (22) ir jauns un aktīvs puisis, kurš tik ļoti aizrauts ar deju, ka praktiski neatliek laika nekam citam. Robertam ir attiecību pieredze, taču bijušās sievietes ilgāk par trīs mēnešiem nav spējušas izturēt viņa mēģinājumu grafiku. Tādēļ šovā viņš meklē meiteni, kura ir gatava mesties avantūrās un dejot līdz spēku izsīkumam.

Par Roberta mīlestību cīnīsies topošā fitnesa trenere Laura (24) no Varakļāniem, mākslas fotogrāfe Ketija (19) no Ventspils, bārmene Marina (29) un baletdejotāja Elvīra (23) no Jūrmalas, kā arī pavāre Elīna (22) no Gulbenes.

Roberts Stripkans.
Roberts Stripkans. Foto: Publicitātes foto

Kims Šipilo (27) ir no Jelgavas, viņš ir īsts princis, kurš pie meitenēm gatavs ierasties baltā zirgā. Arī viņa dzīve ir saistīta ar deju, šī kaislība Kimam ir jau no 6 gadu vecuma. Viņš ir nosvērts un nopietns, bet tai pat laikā arī ļoti iejūtīgs. Par Kima sirdi cīnīsies piecas daiļavas – ekonomikas studente Karīna (28) un Evelīna (23), kura šobrīd studē sabiedriskās attiecības no Rīgas, būvniecības vadītāja asistente Sanita (25) no Līvāniem, topošā tūrisma industrijas speciāliste Lauma (22) no Valmieras un medicīnas studente Anda (26) no Jelgavas. Taču, lai kā negribētu, šova formāts paredz, ka četrām meitenēm nāksies salauzt sirdi. Vai viņam izdosies atrast īstu mīlestību un iekarot izredzētās sirdi? Uzzināsiet, skatoties šovu.

Kims Šipilo.
Kims Šipilo. Foto: Publicitātes foto

Ainārs Burcevs (31) ir animators un kaislīgs salsas dejotājs no Talsiem. Viņš ir mērķtiecīgs un gatavs atrast īsto sievieti, ar kuru kopā, iespējams, pavadīt visu atlikušo mūžu. Arī Aināra attiecības ar sievietēm ir tik pat kaislīgas kā salsas deju soļi un viņš gatavs spēlēt uz pilnu banku! Viņa azarts ir lipīgs, tādēļ cīņa par puiša sirdi būs notikumu un peripetiju apvīta. Iespējams, tieši salsa vienos viņu un šīs dejas lietpratēju Kati (25) no Limbažiem. Taču konkurence būs sīva, jo šovā piedalās arī Evelīna (23) no Rīgas, kura ne vien atvērta jaunām attiecībām, bet arī darba piedāvājumiem, kā arī topošā fitnesa trenere Laura (23) no Rīgas. Tāpat Aināra uzmanību piesaistījušas arī divas tirdzniecības speciālistes – Annija (22) no Rīgas un Marika (22) no Tukuma.

Ainārs Burcevs.
Ainārs Burcevs. Foto: Publicitātes foto

Šīs vasaras karstākais piedzīvojums «Netīrās dejas» no 22. jūnija plkst.21.00 TV3 un TVPlay!

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu