Malāvijā uzbūvēs Prinsam veltītu skolu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Prinsa bijusī sieva Manuela Testolīni otrdien paziņoja, ka mūžībā aizgājušās popzvaigznes vārdā Āfrikā tikšot atvērta skola nabadzīgiem bērniem, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

«Prinss gribēja mainīt cilvēku dzīves,» sacīja Testolīni. «Malāvija ir starp 20 vismazāk attīstītajām valstīm pasaulē. Lielākā daļa Malāvijas bērnu, īpaši meitenes, nevar iegūt izglītību. Skolas uzcelšana Malāvijā ir veids, kā darīt labu turienes iedzīvotājiem un lauzt nabadzības apburto loku.»

«Viņa aktīvisms un filantropija turpinās dzīvot caur šiem bērniem. Esmu pagodināta, ka varu palīdzēt īstenot šo ieceri,» viņa piebilda.

Kanādiešu uzņēmēja Testolīni sāka attiecības ar Prinsu 2001.gadā, darbojoties viņa labdarības organizācijā. Laulība ilga no 2001. līdz 2006.gadam.

Tagad Testolīni precējusies ar aktrises Halles Berijas bijušo vīru Ēriku Benetu.

Neilgi pēc Prinsa nāves Testolīni sacīja, ka esot ar dziedātāju apspriedusi viņas plānus atvērt skolu Malāvijā, par kuriem Prinss esot priecājies.

«Pirms dažām dienām sazinājos ar viņu, lai pateiktu, ka viņam par godu būvēju skolu,» aprīlī sacīja Testolīni. «Man sāp sirds par to, ka tagad tā tiks būvēta par godu viņa piemiņai.»

Skolas Malāvijā atklājusi arī amerikāņu popzvaigzne Madonna, kura adoptējusi divus bērnus no Āfrikas valsts.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu