Policija pēc Līgo svētkiem izsludinās jaunu konkursu par 15 pārvietojamo fotoradaru iegādi (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policija pēc Līgo svētkiem plāno izsludināt jaunu konkursu par 15 pārvietojamo fotoradaru iegādi, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Policija turpina strādāt pie jauna konkursa nolikuma.

Jau ziņots, ka Valsts policija nākamgad plāno iegādāties 40 netrafarētas policijas automašīnas, kas piedalītos satiksmes drošības kontrolē. Šobrīd policijas rīcībā ir vien septiņi spēkrati.

Valsts policija iepriekš bija izsludinājusi konkursu par pārvietojamo radaru iegādi, taču Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) pēc komersanta sūdzības uzdeva to pārtraukt. Valsts policija šim iepirkumam bija plānojusi atvēlēt ne vairāk kā 227 544 eiro.

Ar stacionāro fotoradaru iegādi nodarbojas Ceļu satiksmes drošības direkcija. 2014.gada rudenī direkcijas rīkotajā konkursā par 16 Doplera principa stacionāro fotoradaru piegādi arī uzvarēja uzņēmums «Reck». Šobrīd šie radari jau darbojas.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu