Kevins de Broine: Beļģijai vajadzēja gūt vairāk vārtu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no Beļģijas nacionālās futbola komandas līderiem Kevins de Broine uzskata, ka Eiropas čempionāta astotdaļfināla spēlē (4:0) pret Ungāriju beļģiem vajadzēja gūt vairāk vārtu. Viņš ar nepacietību gaida ceturtdaļfināla dueli ar Velsu.

«Aizvadījām labu spēli. Reti jutām pretinieku spiedienu, izņemot dažus uzbrukumus,» Francijas laikraksts «L'Equipe» citē de Broini. «Mums vajadzēja gūt vairāk vārtu, bet 4:0 ir labi, pat ļoti labi.»

De Broine bija viens no aktīvākajiem futbolistiem laukumā. Viņš veica piecus sitienus pa vārtiem, bet pats vārtus neguva. Viņš asistēja pirmajā vārtu guvumā aizsargam Tobijam Alderveireldam.

Ceturtdaļfinālā Beļģijas komanda tiksies ar Velsu.

«Velsa ir tehniski ļoti laba komanda, kura labi spēlē aizsardzībā. Mums jāspēlē tādā pašā līmenī, kā to darījām mačā ar Ungāriju. Ar nepacietību gaidu šo maču. Tas notiks netālu no Beļģijas galvaspilsētas, un daudzi līdzjutēji ieradīsies mūs atbalstīt. Centīsimies turnīrā aiziet līdz galam,» sacīja de Broine.

Beļģija līdz šim Eiropas čempionātā aizvadītajās četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras.

Velsas un Beļģijas ceturtdaļfināla mačs risināsies 1. jūlijā, plkst. 22.00 (pēc Latvijas laika) Lillē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu