Jaunais TV šovs pārsteidz ar dalībnieces vieglo uzvedību (164)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar TV ekrānos bija vērojams šova «Netīrās dejas» otrais raidījums, kurā dāmas turpina cīņu par puišu sirdi. Šajā epizodē Ainārs ar viltīgu metodi atklāja, kura no dāmām dosies mājās, bet Kims un Roberts tikai iepazina savas skaistules.

Ainārs ar dāmām mitinās Kurzemē. Pagājušajā sērijā viņš nespēja izvēlēties, kuru dāmu sūtīs mājās, tāpēc nolēma to darīt nākamajā rītā. Tikmēr viena no dāmām centās izmantot situāciju, aicinot viņu uz randiņu, tomēr Aināru Annijai «nocēla» Evelīna. Viņa puisi izvizina ar savu automašīnu, iekvēlina ar dzirkstošu šampanieti, bet pēc tam ļaujas romantiskiem skūpstiem un pieskārieniem uz automašīnas. Tikmēr Ainārs pavisam aizmirsis sarunāto randiņu ar Anniju un tajā neierodas. Pārējās dāmas pamana, ka Ainārs un Evelīna devušies pikantā vakara peldē ezerā un par redzēto ir šokā.

Nākamajā rītā meitenes pamanījušas, ka Evelīna nav gulējusi savā istabā un arī Aināru nav manījušas. Meitenes ir sašutušas par Aināra rīcību jau pirmajā vakarā un Evelīnas «pavieglo» uzvedību. Annija pārējām meitenēm pastāsta savu plānu un to, ka puisis viņu «uzmetis». Viņa ir dusmīga, tomēr dos Aināram otru iespēju.

Ainārs noklausījās meiteņu sarunu, dzirdēja arī daudz nepatīkamu lietu, tāpēc beidzot nolēma, ka mājās dosies Laura. Viņa gan par došanos mājās ir sajūsmināta, jo puisis viņai neiepatikās.

Laimes asaras par princi baltā zirgā

Tikmēr piecas meitenes ierodas Siguldā, kur nākamajā dienā gatavojas satikt sapņu princi Kimu. Dāmas izmanto vakaru un ballējas pie peldbaseina ar šampanieti un dejām. Nākamajā dienā Kims pie viņām ierodas baltā zirgā... Kā pasakā! Meitenes par šādu skatu, protams, ir sajūsmā, bet viena no dāmām pat nespēja valdīt laimes asaras.

Viltīgais zeķu plāns

Vēl piecas dāmas par sapņu puiša Roberta sirdi cīnās Lietuvā. Beidzot ar puisi iepazīstas arī pārējas dalībnieces. Satiekoties ar Robertu, Anete puisim atdod viņam piederošas zeķes, bet meitenes nesaprot, kā tās varēja nonākt pie viņas. Dāmas nezina, ka Anetei izdevies Robertu jau iepriekš satikt viņa istabiņā. Roberts ir sajūsmā par visām meitenēm, kuras ir pat skaistākas nekā viņš bija cerējis iepriekš. Viņš domā, ka deja palīdzēs izvēlēties, kura no dāmām dosies mājās.

Atgādinām, ka jaunajā TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnā par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā šosezon nāks žūrija, kurā redzēsim gan Agri Daņilēviču un Eviju Skulti, gan Lauri Reiniku un Mārtiņu Kagaini, kuru iepriekš TV3 skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

Komentāri (164)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu