Grigorijs Ļeps uz Vaikules festivālu uzaicina jaunus izpildītājus (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

5.jūlijā Dzintaru koncertzālē sāksies festivāls «Laima Vaikule. Jūrmala. Rendez-Vous». Pasākuma organizatori ziņo, ka festivālam pievienosies vēl vairāki muzikālie viesi. Skatītājiem būs lieliska iespēja iepazīt jaunos izpildītājus, kas pirmo reizi kāps uz «Dzintaru» koncertzāles skatuves. 

Pēc Grigorija Ļepa personīga uzaicinājuma Jūrmalu apmeklēs populāru Krievijas šovu «Голос» un «Артист» zvaigznes – Romadi Karita (Ромади Кагита), Tatjana Širko (Татьяна Ширко) un Šarips Uhmanovs (Шарип Ухманов), kā arī Ukrainā plaši pazīstamais projekts «SAHA» un jaunā ukraiņu dziedātāja Zlata Ogņeviča (Злата Огневич).

Romadi Karita, šova «Артист» fināliste izpilda trip-hop, breakbeat un rythm'n'blues stila mūziku. Citu izpildītāju vidū viņa izceļas ar neparastu ārējo izskatu, lielisku stilu un neatkārtojamu balsi. Tatjana Širko ir šova «Голос-4» dalībniece. Šai jaunajai dziedātājai ir lieliska balss, muzikālā izglītība un jautrs raksturs. Viņas mūzikas stili ir pops, soul, pop-rock un R’n’B. Savukārt Šaripu Uhmanovu skatītāji iepazina šovā «Голос-2». Viņš ar triumfu nonāca līdz šova pusfinālam un iekaroja daudzu savas mūzikas mīļotāju sirdis.

Festivāla programmu bagātinās arī jaunā ukraiņu dziedātāja Zlata Ogņeviča un Ukrainā populārais projekts SAHA. Zlatu Ogņeviču daudzi atceras no Eirovīzijas 2013, kur viņa pārstāvēja Ukrainu ar dziesmu «Gravity» konkursa kopvērtējumā ieņēma 7. vietu. Bet ukraiņu meiteņu pop-grupa «SAHA» priecēs skatītājus ar saviem hitiem «Аргентина» un «Всего лишь три слова», kā arī saviem faniem piedāvās jaunu dziesmu «Ежики», kurai pavisam nesen uzņemts videoklips.

Laima Vaikule vienmēr ir atbalstījusi jaunos talantus, un arī šoreiz festivāla jaunajiem māksliniekiem būs iespēja uzstāties kopā ar plaši pazīstamiem mūziķiem.

Vienlaikus festivāla programmu papildinās arī divas spilgtas Latvijas dziedātājas – Liene Greifāne un Aija Andrejeva,

kā arī dziedātājs no Izraēlas Eddie Butler, kas Dzintaru koncertzāles skatuvi jau iepazinis 2002. gadā, uzstājoties jauno izpildītāju konkursā «Jaunais Vilnis» un iegūstot īpašo skatītāju simpātijas balvu. Bet par dziesmu bagātināšanu ar lielisku un vizuāli baudāmu klasiskās un mūsdienīgās dejas apvienojumu rūpēsies «Freedom Ballet» no Ukrainas, kas katrā festivāla dienā uzstāsies kopā ar neatvairāmo Laimu Vaikuli.

Festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous» šogad notiks jau otro reizi, un tas noritēs jau četras dienas, no 5. līdz 8.jūlijam pulcējot tādus pazīstamus pašmāju un ārzemju māksliniekus, kā Grigorijs Ļepss, Maksims Galkins, Hibla Gerzmava, Larisa Doļina, Jeļena Vaenga, Soso Pavliašvili, Verka Serdjučka, VIA Gra, Serebro, Intars Busulis, Marija Naumova un daudzus citus.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu