«Kulakova nakts» šovasar izskanēs Liepājā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Kulakova nakts», kas pagājušajā gadā pirmo reizi notika Ogrē, šovasar norisināsies Liepājā, koncertdārzā «Pūt, vējiņi», 6.augustā, informēja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja Una Griškeviča.

Līdz ar šīs vasaras festivālu «Kulakova nakts» tiks svinēta arī grupas «Pērkons» 35 gadu jubileja.

Šovasar «Kulakova naktī», tāpat kā pērn, piedalīsies grupa «Pērkons» un «Menuets», savu dalību apstiprinājis arī grupas kādreizējais solists operdziedātājs Nauris Puntulis. Koncertā piedalīsies arī grupa «Rīgas Modes», «Willow Farm», «ARKA», «Rihards Saule & Co», «Varis Siliņš & Co» un Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts.

Grupas «Pērkons» līderis un «Kulakova nakts» idejas aizsācējs komponists Juris Kulakovs klāstīja, ka Liepāja viņam ir svarīga daudzējādā ziņā. «Daudz esmu rakstījis mūziku Liepājas teātra izrādēm, esmu vairākkārt bijis «Liepājas dzintara» žūrijā, grupa «Līvi» man bija labi draugi, turklāt visu šo darbību rezultātā man pat ir izsniegta Liepājas pilsoņa pase,» atklāja Kulakovs.

Biļetes uz gaidāmo «Kulakova nakti» var iegādāties «Biļešu paradīzē».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu