Laimas Vaikules festivāla pirmais skandāls (172)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Šodien, 5.jūlijā Jūrmalā sākas latviešu dziedātājas Laimas Vaikules festivāls, kurā piedalīsies arī krievu estrādes mākslinieki. Krievijā populārais dziesmu tekstu autors Iļja Rezņiks intervijā izdevumam «life.ru» viņus nosaucis par nodevējiem.

Dziesmu tekstu autors un dzejnieks Iļja Rezņiks par notiekošo festivālu izteicies skarbi. Krievu māksliniekus, kuri tajā grasās piedalīties, viņš nosaucis par nodevējiem.

«Tāda ir mākslinieku būtība - pārdoties. Mūsu mākslinieki ir bez principiem. Šis principa trūkums un vēlme nopelnīt beigās noved pie tādām «mazām nodevībām»,» uzskata Rezņiks.

Viņš uzskata, ka pirms diviem gadiem, kad Latvijas melnajā sarakstā nonāca Kobzons, visiem krievu māksliniekiem vajadzēja attapties un cilvēcisku iemeslu dēļ braukt no Latvijas prom. Tomēr tāds esot šovbizness.

«Honorārs - tas ir vārds ar lielo burtu,» sacījis Rezņiks. Tāpat dziesmu autors norāda, ka Krievijas šovbiznesā šobrīd novērojama sava veida krīze. Tāpat dziesmu tekstu autors izteicies, ka Latvijas valdība festivālam atvēlējusi vienu miljonu.

Zināms, ka Laimas Vaikules rīkotajā festivālā uzstāsies tādi estrādes mākslinieki kā Grigorijs Ļepss, Maksims Galkins, Hibla Gerzmava, Larisa Doļina, Jeļena Vaenga, Soso Pavliašvili, Verka Serdjučka un daudzi citi.

«Laima Vaikule Jūrmala Rendez - Vous» Dzintaru koncertzālē notiks no 5.jūlija līdz 8.jūlijam.

Komentāri (172)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu