Viss Tavam auto - internetveikalā AutoViss.lv

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā sevi pieteicis jauns interneta veikals www.AutoViss.lv, kas jau pusgadu darbojas, lai autovadītājiem atvieglotu ikdienas rūpes. AutoViss.lv klientiem piedāvā visas nepieciešamās rezerves daļas visu marku automašīnām un nodrošina maksimāli ātru piegādi.

AutoViss.lv ir izpelnījis klientu uzticību pateicoties augstas kvalitātes servisam un to, ka tas ir orientēts uz Latvijas lielāko pilsētu klientu vajadzībām. Produkcijas piegāde tiek veikta uz visām Latvijas pilsētām.

www.autoviss.lv

Interneta veikala AutoViss.lv izmantošana ir ļoti viegla. Tajā nav atrodami katalogi ar bezgalīgiem rezerves daļu sarakstiem, kuri nezinātāju varētu apmulsināt. Veikalā AutoViss.lv līdz preces iegādei veicami vien pāris vienkārši soļi. Pirmais - pircējs ievada kontaktinformāciju, datus par savu auto un uzraksta, kāda rezerves daļa ir nepieciešama. Piemēram - «Zobsiksna automašīnai «Volkswagen Golf Variant», 1997, dzinēja tilpums 1896, 1,9 TD, un [šasijas numurs]». Kad ir ievadīta visa nepieciešamā informācija, tā tiek nosūtīta internetveikala darbiniekiem. Pēc neilga laika menedžeris sazināsies ar klientu un precizēs pieprasījumu, kā arī vienosies par piegādi. Samaksa par pasūtījumu tiek veikta vien tad, kad nepieciešamā rezerves daļa ir saņemta.

Foto: Publicitātes foto

www.autoviss.lv

Veicot rezerves daļu pieteikumu no rīta, to piegāde notiks dienas laikā. Ja pasūtījums tiek veikts vakarā, tad rezerves daļas tiks piegādātas nākamajā dienā. Tikai retos gadījumos, ja pieprasīta oriģināldetaļa, kuras piegādei no Eiropas valstīm nepieciešams laiks, tā tiek piegādāta ilgākā laika periodā. Par piegādes termiņu menedžeris informē pasūtītāju un vienojas par labāko risinājumu.

Interneta veikals AutoViss.lv darbojas 24 stundas diennaktī, savukārt menedžera darba laiks ir darba dienās no plkst. 9.00 līdz 19.00. Tas ir laiks, kurā menedžeris sazinās ar klientu, precizē pasūtījumu un vienojas par piegādi.

www.autoviss.lv

Interneta veikalu AutoViss.lv ir izveidojuši un pakalpojumus sniedz savas jomas profesionāļi, kuriem ir daudzu gadu pieredze auto rezerves daļu tirdzniecībā un auto apkopē. Tas ļauj nodrošināt augstas kvalitātes servisu, kas atvieglo ikviena klienta ikdienu.

www.autoviss.lv

T. + 371 26 450 397

Epasts: info@autoviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu