Miks Dukurs izdod jaunu video singlam «Viena Diena» (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Miks Dukurs klausītājiem piedāvā jaunu singlu «Viena diena», kam tapis arī vasarīgs video. Skaņdarbs izskan kā aicinājums no katras dienas paņemt maksimumu.

Dziesmas ideja Mikam radusies, atskāršot, ka visus plānotos vasaras darbus paspēt neizdosies. «Ko atlikt uz nākamo gadu un ko tomēr paveikt jau šogad, kur un ar ko kopā doties - tā ir tikai daļa domu, kas dzīvojās manā galvā, meklējot īstos vārdus. Un, ja būtu dota tikai viena diena, tad, ko ar to iesākt, lai iztiktu bez nožēlas..? Katrā ziņā dziesma šoreiz nav par pēdējo dienu, bet gan vienkārši vienu skaistu vasaras dienu,» saka Miks.

Vienu no piedzīvojumiem bagātas dienas scenārijiem Mikam un uzticamajai komandai izdevās fiksēt arī video. «Baudiet atlikušo vasaru, plūciet katru iespēju kārtīgi atpūsties kopā ar draugiem, radiem,» novēl mūziķis.

Miks saka lielu paldies «Simple Bike Store Rīga» par smukajiem fiksētajiem braucamajiem, kā arī grupas biedriem, draugiem un radiem par ieguldīto laiku video tapšanā.

Dziesmas video:

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu