Dziedātāju Lolitu Vaikules festivāla dēļ sauc par prostitūtu (140)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Krievijas dziedātāja Lolita Miļavska (52), piedaloties Laimas Vaikules rīkotajā festivālā «Laima Vaikule Jūrmala Randez-Vous», saskārusies ar ievērojamu nosodījumu no savu tautiešu puses.

Lolita Miļavska izdevumam «Privātā Dzīve» atklājusi, ka, atrodoties festivālā, saņēmusi e-pastu ar tekstu: «Vācies prom no Krievijas, vecā prostitūta!». Šis neesot bijis vienīgais apvainojumus, ar kuru dziedātāja pēdējo dienu laikā saskārusies. Arī kolēģi no Krievijas pauduši nosodījumu, sakot, ka piedalīšanās festivālā Jūrmalā esot politiska nodevība.

Miļavska par sevi lasījusi daudz šausmas, cilvēki rakstot daudz pretīgu lietu. Arī Krievijas iedzīvotāji pārmet, ka Lolita naudas dēļ pārkāpusi principus. Tomēr dziedātāja atzinusi, ka honorārs esot ļoti pieticīgs un festivālā viņa piedalās tikai draudzības dēļ. Lolita Miļavska un Laima Vaikule ir pazīstamas apmēram 20 gadus.

Māksliniece ir sajūsmā par Jūrmalā esošo atmosfēru: «Nekad agrāk tā nav bijis, ka pēc koncerta vēl ilgi kopā ar kolēģiem uzkavētos aizkulisēs un man nemaz negribas doties mājās.»

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā krievu dziesmu tekstu autors un dzejnieks Iļja Rezņiks pauda nosodījumu par Krievijas zvaigžņu piedalīšanos Vaikules rīkotajā festivālā. Rezņiks šos māksliniekus nosauca par nodevējiem, kuri naudas dēļ gatavi pārdoties.

Viņš uzskata, ka pirms diviem gadiem, kad Latvijas melnajā sarakstā nonāca Kobzons, visiem krievu māksliniekiem vajadzēja attapties un cilvēcisku iemeslu dēļ braukt no Latvijas prom. Tomēr tāds esot šovbizness.

Komentāri (140)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu