Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/29/11090707t1h3aba.jpg)
Nepieciešams:
- 2 stingri kabači
- 500g maltās gaļas
- 4 tomāti
- 2 sīpoli
- 100g siera
- 3 olas
- 200g skāba krējuma
- sāls
- pipari
- eļļa
Pagatavošana:
Sīpolu sagriež smalki, apcep eļļā, pieliek malto gaļu un turpina cept pāris minūtes. Gaļu sāla un piparo.
Kabačus un tomātus sagriež ripiņās.
Cepamtraukā liek kabaču kārtu, tad tomātus, tad malto gaļu, atkal tomātus, noslēdz ar kabačiem.
Olas sakuļ ar sāli, pipariem un skābo krējumu, pārlej kārtojumam.
Liek 200 grādos cept 20 minūtes, tad pārkaisa sieru, cep, līdz virsiņa brūna.