Meraijas Kerijas vajadzības mēdz būt pārsteidzošas (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nav noslēpums, ka amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija (Mariah Carey) ir dīva, tomēr izrādās, ka viņa nebūt nekautrējas tā arī uzvesties. Kāds aculiecinieks ārvalstu bulvārpresei atklājis, ka dziedātāja ar kompāniju iztraucējusi viņa mierīgo vakaru kādā no Itālijas restorāniem.

Svētdien, 24.jūlijā dziedātāja Meraija Kerija kopā ar savu līgavaini, miljardieri Džeimsu Pakeru (James Packer), kā arī vēl apmēram 10 cilvēkiem apmeklēja restorānu Itālijas pilsētā Kapri. Lai arī vakars sākotnēji bijis mierīgs, dziedātājai izdevās to iztraucēt.

Kāds aculiecinieks portālam «PageSix» atklājis, ka mirkli pirms Kerijas ienākšanas restorānā skaļi sākusi skanēt viena no viņas dziesmām. Viņas dziesmas skanējušas visu vakaru.

«Izskatījās, ka viņa bija ieradusies ar savu mūzikas sarakstu, un bija lūgusi restorānam to atskaņot,» vēsta aculiecinieks.

Neskatoties uz miera traucēšanu, Meraija Kerija visu vakaru bijusi ļoti labā noskaņojumā, kā arī uzņēmusi fotogrāfijas kopā ar citiem restorāna apmeklētājiem.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu