Pērnavā sākas «Weekend Baltic» festivāls! (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/weekendbaltic

No 4.līdz 6.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā norisināsies Baltijā lielākais festivāls «Weekend Festival Baltic». Trīs dienu garumā uz vairākām skatuvēm uzstāsies vairāki visā pasaulē zināmi mākslinieki.

«Weekend Festival Baltic» saviem apmeklētājiem šogad piedāvā četras dažādas, bet vienlīdz jaudīgas skatuves:

Galvenā skatuve, kas būs vēl iespaidīgāka kā pagājušajā gadā (festivāla organizatori garantē – ko tādu jūs nebūsiet redzējuši!). Uz tās trīs dienās kāps tādas zvaigznes, kā «Avicii», «Tiesto», Steve Aoki, Martin Garrix, Robin Schulz, «Afrojack» un daudzi citi.

«Future Stage», kas pārsteigs skatītājus ar savu formu un novietojumu. Skatuves gaidītākie izpildītāji ir «Headhunterz», Don Diablo, Sigala un citi.

«Live stage», uz kuras piektdienā kāps arī pašmāju «Brainstorm» priecēs ar dzīvajiem elektroniskās mūzikas setiem. Uz dzīvās skatuves kāps visiem pazīstamie «Example», «Sigma», igauņu «Cartoon» un citi mākslinieki.

«Digital stage», kur ar spēcīgiem DJ setiem liks dejot ikvienam, pateicoties tādiem DJ, kā Kristjan Hirmo, «Orkidea», «The Second Level», pašmāju «Ex [Da] Bass» un arī Latvijas «Coca Cola» un «Weekend Festival Baltic» organizētā DJ konkursa uzvarētājs.

šeit

Festivāla teritorijā būs viss nepieciešamais, lai ikviens varētu lieliski izbaudīt trīs muzikāli neaizmirstamas dienas. Festivāla organizatori ir padomājuši par visu, sākot ar pamatnepieciešamībām: garderobi, vairākām ieejām un ēdināšanas zonām, pirmās palīdzības punktu, beidzot ar bāriem un slaveno izklaides parku.

Baltijā lielākais elektroniskās deju mūzikas festivāls «Weekend Festival Baltic» norisināsies no 4.līdz 6.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā. Iepriekšējā gadā festivālu apmeklēja vairāk nekā 80 tūkstoši cilvēku.

Nenokavē! Pēdējās biļetes vēl pieejamas www.weekendbaltic.com

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu