Foto: «Weekend Festival Baltic» ir sācies! (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Neskatoties uz nelielo aizkavēšanos, vārtus vēris un vasaras gaidītāko ballīti ir sācis Baltijā lielākais mūzikas festivāls Weekend Festival Baltic. Festivāla apmeklētājiem priekšā ir trīs neaizmirstamas un lieliskas mūzikas piepildītas dienas. Tāpat līdz ar pirmajiem apmeklētājiem uz festivāla skatuvēm jau ir sākuši spēlēt arī pirmie mākslinieki. Tūkstošiem cilvēku vēl ir ceļā uz festivālu, bet tiem, kas vēl šaubās apmeklēt to vai nē, aicinām pasteigties, jo Weekend Festival Baltic ir 97% Sold out!

Rinda pie ieejas sāka veidoties jau no agra rīta, lai pirmie ieņemtu labākās vietas pie galvenās skatuves un sagaidītu elektroniskās deju mūzikas pionierus Darude. Nelielā aizkavēšanās festivāla teritorijas atvēršanā acīmredzami nesatrauca apmeklētājus, tādēļ jautrība sākās jau pie festivāla ieejas.

Līdz ar pirmajiem apmeklētājiem arī uz vairākām festivāla skatuvēm kāpa pirmie mākslinieki un pasākums oficiāli varēja sākties. Uz Weekend Live stage ar unikālu dzīvo priekšnesumu kāpj Latvijā labi pazīstamais britu Drum and Base duets Sigma, bet uz Digital Stage ballīti atklāj Weekend Festival Baltic un Coca Cola kopīgi organizētā DJ konkursa uzvarētāji no Latvijas Tommy U & Tob Luii. Tikmēr uz Future stage pirmie ar saviem DJ setiem skatītājus iekustina Jack Perry, Mr. Belt& Wezol un Watermat.

Festivāla apmeklētāji tiek aicināti sekot līdzi programmai Weekend Festival Baltic sociālo tīklu kontos.

Baltijā lielākais mūzikas festivāls Weekend Festival Baltic norisinās no 4.līdz 6.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā. Festivāls norisinās otro gadu pēc kārtas un iepriekšējā gadā festivālu apmeklēja vairāk nekā 80 tukstoši cilvēku. 97% biļešu uz Weekend Festival Baltic ir jau oficiāli izpārdotas.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu