Pēc 7 gadu ilga ieslodzījuma no cietuma atbrīvots Maikla Duglasa dēls (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktiera Maikla Duglasa vecākais dēls Kamerons atbrīvots no cietuma, kur pavadīja apmēram septiņus gadus, vēsta ārvalstu mediji.

37 gadus vecais aktiera Maigla Duglasa dēls Kamerons šobrīd atrodas brīvībā, drīzumā viņš vēlas rakstīt memuārus par savu dzīvi cietumā, kā arī nopietno atkarību no narkotikām.

Duglasam cietumā vajadzēja pavadīt vēl apmēram trīs gadus, taču portāls «PageSix» vēsta, ka viņš atbrīvots priekšlaicīgi.

Kamerons Duglass tika arestēts 2009.gada aprīlī. Pie viņa tika atrasti apmēram 220 grami metamfetamīna, kas tobrīd bija pietiekami, lai viņu arestētu. Vēlāk Kamerons atzinās metamfetamīna tirdzniecībā lielos apmēros, kā arī atzina, ka pats lieto narkotikas.

Tiesa viņam piesprieda brīvības atņemšanu uz pieciem gadiem, bet 2011.gadā ASV apgabaltiesa Kameronam piesprieda brīvības atņemšanu uz vēl četriem ar pusi gadiem par četriem mēģinājumiem cietumā iegūt nelegālas vielas, ko viņam uz ieslodzījuma vietu atnesa viņa advokāte, slēpjot tās krūšturī.

Kamerons Duglass ir spēlējis vairākās filmās, tostarp 2003.gada drāmā «It Runs in the Family» kopā ar savu tēvu un vectēvu Kērku Duglasu.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu