«Bayern» vēlas pagarināt līgumu ar rezultatīvo Levandovski (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vācijas futbola flagmanis Minhenes «Bayern» vēlas pagarināt līgumu ar savu rezultatīvo poļu uzbrucēju Robertu Levandovski.

Pašlaik 27 gadus vecais Levandovskis «Bayern» pievienojās pirms diviem gadiem, kad pārnāca no vienas no sīvākajām konkurentēm Dortmundes «Borussia». Polijas izlases uzbrucēja pašreizējais līgums ar Minhenes klubu noslēgsies 2019.gada vasarā, taču tuvākajā laikā kontrakts varētu tikt pagarināts.

Kā atklāja «Bayern» kluba vadītājs Karls Haincs Rumenige, jau ir veiktas vairākas sarunas ar Levandovska aģentu par līguma pagarināšanu.

«Vienmēr esam gatavi pārskatīt līgumus pirms to termiņa beigām,» laikrakstam «Bild» norādīja Rumenige.

Iepriekšējā sezonā Levandovskis ar 30 vārtu guvumiem bija Vācijas bundeslīgas rezultatīvākais futbolists, turklāt kopumā divu gadu laikā viņš Minhenes kluba labā 100 mačos izcēlies ar 67 vārtiem.

Zīmīgi, ka iepriekšējā sezonā Levandovskis bija pirmais futbolists kopš 1977.gada, kurš bundeslīgā spējis sasniegt 30 gūto vārtu atzīmi.

Starpsezonā par «Bayern» jauno galveno treneri kļuva itāļu speciālists Karlo Ančeloti, kurš šajā amatā nomainīja spāni Hosepu Gvardiolu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu