Foto: «Prāta vētra» - «Weekend Festival Baltic» otrās dienas punkts uz «i» (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts.

Ar krāšņu mūzikas un gaismas šovu Igaunijas kūrortpilsētā Pērnavā tika aizvadīta otrā «Weekend Festival Baltic» diena. Latviešiem tā vispozitīvāk aizvadīta pie «Live» skatuves, kur latviešu, angļu un krievu valodās savas dziesmas izpildīja grupa «Prāta Vētra».

Pie «Live» skatuves uz pašmāju grupas «Prāta Vētra» koncertu pulcējās simtiem latviešu, kuri enerģiski dziedāja līdzi grupas dziesmām visās trīs valodās. «Weekend Festival Baltic» apmeklētājiem kliedzot «Latvija» un plīvojot valsts karogiem, koncerts tika aizvadīts enerģiskās un patriotiskās noskaņās.

Festivāls otrajā dienā vārtus apmeklētājiem vēra ap plkst. 14:00, kad apmeklētāji ar jaunu enerģijas devu varēja mesties iekarot «Weekend Festival Baltic» skatuves. Ar otrās dienas pirmo mākslinieku «Temper2» ballīte varēja sākties!

Vakarpusē Pērnavas pludmalē sākās lietaini laikapstākļi, kas festivāla apmeklētājiem tik un tā netraucēja izbaudīt mākslinieku «Martin Garrix», Otto Knows un «Tiesto» uzstāšanos uz lielās skatuves. Tomēr vispatriotiskākās noskaņas bija novērojamas pie «Live» skatuves, kur bija dzirdama arī latviešu mūzika - grupas «Prāta Vētra» un «PeR».

Pasākuma otrā diena pulcēja vēl nebijušu skaitu apmeklētāju – 29 000, tādējādi uzstādot jaunu apmeklējuma rekordu divas dienas pēc kārtas!

Atgādinām, ka noslēdzošās, trešās dienas kulminācijā ar DJ setu uzstāsies «Rudimental», īpaši gaidītais «Afrojack», bet festivālu noslēgs «Dmitri Vegas & Like Mike» – tas būs noslēgums, kas ir jāredz! Tāpat arī uz citām skatuvēm uzstāsies fantastiski mūziķi, kā «Noep» un «Cartoon» no Igauniijas, «Sigala» un «Don Diablo».

www.weekendbalttic.com

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu