Milānas «Inter» paziņo par šķiršanos no galvenā trenera Mančīni (1)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Itālijas A sērijas futbola klubs Milānas «Inter» pirmdien paziņoja par līguma izbeigšanu ar galveno treneri Roberto Mančīni.

Vienība norādījusi, ka sadarbība izbeigta pēc abpusējas vienošanās, tomēr itāļu mediji ziņo, ka «Inter» jaunie īpašnieki no Ķīnas vēlas pārveidot komandu un iepludināt tajā «jaunas asinis».

Mančīni pie «Inter» trenēšanas ķērās 2014.gada novembrī un viņam tā bija atgriešanās šajā komandā, jo tur viņš strādāja arī laikā no 2004. līdz 2008.gadam, trīs reizes pēc kārtas izcīnot valsts čempionu titulu.

Trenera karjeras laikā Mančīni ir strādājis arī ar citiem itāļu klubiem - Florences «Fiorentina» un Romas «Lazio», bet no 2009.gada vadīja Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras «City», ar kuru trīs reizes pēc kārtas ierindojās vietējā čempionāta labāko trijniekā un 2011./2012.gada sezonā izcīnīja titulu. Pēc tam viņš paguva trenēt arī Turcijas klubu Stambulas «Fenerbahce», līdz 2014.gada nogalē atgriezās Milānā.

Līgums ar «Inter» Mančīni bija spēkā līdz 2017.gadam. Mediji ziņo, ka trenerim radušās domstarpības ar kluba īpašniekiem par līguma nosacījumiem. Tikmēr īpašnieki bija sašutuši par «Inter» piedzīvoto zaudējumu pārbaudes spēlē ar 1:6 pret Totenhemas «Hotspur» no Anglijas.

Kā potenciālais Mančīni aizstājējs itāļu medijos tiek minēts Nīderlandes futbola speciālists Franks de Būrs, kurš pēc aizvadītās sezonas atstāja Amsterdamas «Ajax» komandtiltiņu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu