Mila Kunisa atklāj, kāpēc nenēsā 250 000 dolāru vērto saderināšanās gredzenu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrisei Milai Kunisai (Mila Kunis) ir viens no lielākajiem un skaistākajiem saderināšanās gredzeniem Holivudā, taču viņu gandrīz nekad neredz to nēsājam. Intervijā Austrālijas radiošovam pirmdien viņa beidzot atklājusi, kāpēc savu 250 000 dolāru (~225 672,46 eiro) vērto «Tiffany» dimanta gredzenu labprātāk atstāj mājās, raksta portāls «Popsugar».

«Mans saderināšanās gredzens atrodas seifā,» viņa atklāja. «Man šķiet, ka nevaru to nēsāt, jo kāds man nocirtīs roku, lai to iegūtu.»

Mila, kura šobrīd ir otrā bērniņa gaidībās, atklājusi arī, ka par savu laulības gredzenu gan viņai nav jāuztraucas, jo pāris tos iegādājušies interneta lieveikalā «Etsy» par mazāk kā 100 dolāriem (~90,98 eiro). «Es gribēju iespējami šaurāko platīna stīpiņu. Kad ieraudzīju, cik tādi gredzeni maksā, nodomāju, ka tas ir astronomiski! Tad es iegāju «Etsy» un ieraudzīju gredzenus par 90 dolāriem. Es nodomāju – jāpērk!»

Atgādinām, ka Milai Kunisai un Eštonam Kačeram ir 20 mēnešu veca meitiņa Vaijata Izabella (Wyatt Isabelle). Pāris apprecējās pagājušā gada jūlijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu