Atcelts Keitlinas Dženeres seriāls (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zemo reitingu dēļ pēc divām sezonām atcelts Keitlinas Dženeres dokumentālais seriāls «I Am Cait», otrdien paziņoja realitātes šova zvaigzne.

Šovs pirmizrādi piedzīvoja slavenību telekanālā «E!» pagājušā gada jūlijā, kas bija trīs mēnešus pēc Dženeres pirmās televīzijas intervijas par pārtapšanu no vīrieša par sievieti. Reiz viņa bija Brūss, kas 1976.gada olimpiskajās spēlēs kļuva par desmitcīņas čempionu.

«Pēc seriāla divām sezonām pienācis laiks jaunam piedzīvojumam,» tviterī rakstīja Dženere. «Paldies «E!», un paldies pasaulē labākajām draudzenēm!»

Kamēr pirmo sezonu katru nedēļu skatījās vidēji 1,4 miljoni cilvēku, martā otrās sezonas skatītāju skaits nokrita zem miljona.

«E!» publicēja ziņojumu, ka «patiesi lepojas» ar «pārsteidzošo dokumentālo seriālu, kas aizsāka sarunu par nopietnu un iepriekš neapspriestu, globālu tematu par transseksuāliem cilvēkiem», piebilstot, ka šova atcelšana bija abpusējs lēmums, ko pieņēma gan telekanāls, gan Dženere.

66 gadus vecā republikāne un, iespējams, pasaules slavenākā transseksuālā sieviete kļuva par LGBT kustības ikonu, kad publiski paziņoja par savu pārtapšanu par sievieti.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu