Samanta Tīna «Jaunajā vilnī» satiek Kirkorovu: Viņš ir milzīgs (159)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/samantatina.poljakova

Latviešu dziedāja Samanta Tīna šogad valsti pārstāv starptautiskajā dziesmu konkursā «Jaunais vilnis», kas norisinās Krievijas pilsētā Sočos, bet savos sociālo tīklu profilos Tīna nereti publicē fotogrāfijas un informāciju par to, kā viņai iet.

Samanta Tīna jau vairākas dienas atrodas Sočos, kur notiek «Jaunā viļņa» mēģinājumi. Portālam «sejas.lv» dziedātāja atklāja, ka brīvais laiks ir tikai, lai paēstu un gulētu - pārējā laikā notiek mēģinājumi un darba process.

Sociālajos tīklos Tīna publicējusi foto ar Krievijas estrādes mākslinieku Filipu Kirkorovu, kas arī šobrīd atrodas Sočos.

«Viņš ir liels... Milzīgs... Pat ļoti!» dziedātāja vēsta pie attēla.

Atgādinām, ka oriģināldziesmu konkursā Samanta izpildīs komponista Raimonda Paula sarakstīto dziesmu «Kāds trakais mani uzgleznos».

Vēl atrodoties mājās, māksliniecei sagatavoties konkursam palīdzēja gan pats maestro Raimonds Pauls, gan aktrise Rēzija Kalniņa.

Komentāri (159)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu