Meraijas Kerijas māsa arestēta par prostitūciju (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātājas Meraijas Kerijas (Mariah Carey) vecākā māsa Elisona aizvadītajā nedēļā arestēta par prostitūciju, vēsta ārvalstu mediji.

55 gadus vecā Elisona Kerija (Alison Carey) piektdien, 26.augustā arestēta kādā Ņujorkas viesnīcā, kur policija veikusi slepenu izmeklēšanu.

Kerija ieradusies viesnīcā ar nodomu gūt finansiālus līdzekļus apmaiņā pret seksuālām darbībām. Meraijas Kerijas māsas klients vēlāk izrādījās policists, kurš tikai izlicies.

Pēc tam, kad sieviete tika arestēta, policijai viņa atklājusi, ka ir dziedātājas Meraijas Kerijas māsa.

Kāds avots izdevumam «People» atklājis, ka Meraija un Elisona ir atsvešinājušās jau vairākus gadus. «Meraija rūpējas par visu ģimeni un esmu pārliecināts, ka viņai tas ir ļoti sāpīgi,» sacīja avots.

Šī gada sākumā bulvārpresē parādījās ziņas, ka 54 gadus vecā Elisonei Kerijai diagnosticēts HIV. Pēc neilga laika viņa tīmeklī publicēja arī video, kurā lūdza savai māsai naudu operācijām.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu