Raimonds Pauls par Samantas Tīnas piedalīšanos «Jaunajā vilnī» (98)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu dziedātāja jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis», kas Krievijas pilsētā Sočos sāksies 3.septembrī izpildīs arī komponista Raimonda Paula sarakstītu dziesmu «Kāds trakais mani uzgleznos». Ko par Tīnas izredzēm konkursā domā pats Maestro?

Komponists Raimonds Pauls cer, ka Samanta Tīna varēs sevi labi parādīt, tomēr zina, ka viegli nebūs. «Samanta konkursam gatavojās ļoti nopietni, bet viegli viņai tur nebūs. Īpaši jau ņemot vērā notikumus pasaulē... » teic Pauls.

Arī Maestro sekos līdzi konkursa «Jaunais vilnis» norisei, taču pie TV ekrāna. Pauls arī uzskata, ka latviešu māksliniekiem šajā konkursā ir jāpiedalās, lai arī kur tie notiek.

Atgādinām, ka «Jaunais vilnis» Krievijas pilsētā Sočos notiks no 3.līdz 9.septembrim.

Pirms došanās uz Sočiem dziedātājai sagatavoties palīdzēja vesela komanda - komponists Raimonds Pauls, aktrise un režisore Rēzija Kalniņa ar vīru Aināru Rubiķi, kā arī vokālā pedagoģe Ilze Dzenīte.

Komentāri (98)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu