«Netīro deju» fināls: Ko izvēlējās uzvarētāja - naudu vai mīlestību? (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klāt vasaras karstākā televīzijas šova «Netīrās dejas» fināls. 7.septembra vakarā tika noskaidrots, ka šova uzvarētāji ir Ainārs un Katu, taču, ko izvēlējās meitene - naudu vai mīlestību?

Uz satraucošo izšķirošo finālu romantiskajā Jaunmoku pilī ir ieradušies ne tikai trīs profesionālie dejotāji un siržu lauzēji – Kims, Roberts un Ainārs ar savām izvēlētajām sirdsdāmām, bet sapulcējušās arī meitenes, kurām šis gods gājis secen.

Šova fināla raidījums ir deju priekšnesumiem piesātināts un katrs no pāriem - Kims un Anda, Roberts un Ketija, kā arī Ainārs un Kate cenšas parādīt, ka saskaņa viņu starpā valda ne tikai dejā, bet arī personīgajās attiecībās. Ja šova laikā puiši paši izvēlējās daiļavas, kurām palikt, bet kurām jādodas projām, tad finālā tiesneši un lēmēji bija tikai žūrija, kuru atzīmēm un vērtējumam šova laikā bija tikai ieteikuma raksturs un «skats no malas».

Kad pēc visu trīs pāru dejām šķiet, ka uzvarētājs jau zināms, žūrija paziņo, ka trešo vietu iegūst Anda un Kims, kā arī negaidīti izsludina superfinālu. Šova nākamajā kārtā pāriem nākas improvizēt.

Superfināla izskaņā žūrijai nākas pieņemt gana grūtu lēmumu. Pēc ilgām apspriedēm žūrijas locekļi, kuru sastāvā ir horeogrāfs Agris Daniļevičs, dejotājs Mārtiņš Kagainis, dziedātājs Lauris Reiniks un aktrise Evija Skulte, tomēr nolemj, ka šova uzvarētāji ir Ainārs un Kate.

Taču visintriģējošākā ir fināla kulminācija, kurā Katei ir jāizdara galvenā izvēle – mīlestība vai nauda. Kate izvēlas mīlestību un Aināru, atsakoties no galvenās balvas - 5 tūkstošiem eiro. Šova noslēgumā Lauris Reiniks paziņo, ka pāris tomēr iegūst naudu un var dalīt to uz pusēm.

Atgādinām, ka jaunajā TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnās par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā šosezon nāk žūrija, kurā redzēs gan Agri Daņilēviču un Eviju Skulti, gan Lauri Reiniku un Mārtiņu Kagaini, kuru iepriekš TV3 skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu