«Netīro deju» uzvarētāju pāris tomēr izšķīries (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 7.septembrī TV skatītāji varēja vērot vasaras karstākā šova «Netīrās dejas» finālu, kurā uzvarēja Ainārs un Kate. Bet vai romantiskais pāris ir kopā arī šobrīd?

Fināla izskaņā par uzvarētājiem tika pasludināti Ainārs un Kate. Meitenei bija jāizdara izvēle - mīlestība vai nauda. Kate pārliecinoši paziņoja, ka izvēlas Aināru un mīlestību, tomēr noslēgumā pārim tik un tā tika piešķirti pieci tūkstoši eiro, kurus abi varot dalīt uz pusēm.

Intervijā portālam «skaties.lv» Kate atklājusi, ka teju trīs mēnešus pēc šova fināla filmēšanas abu attiecības tomēr neturpinās. Kate un Ainārs šobrīd ir brīvi cilvēki. Abi joprojām esot labi draugi, ik pa laikam sazvanās un apmeklē pasākumus, taču nopietnas attiecības viņiem tomēr neizdevās izveidot.

Atgādinām, ka jaunajā TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnījās par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā šosezon nāca žūrija, kurā bija redzams gan Agris Daņilēvičs un Evija Skulte, gan Lauris Reiniks un Mārtiņš Kagains, kuru iepriekš TV skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu