Pēc «Netīro deju» fināla izšķīrušies arī pārējie divi pāri (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovā «Netīrās dejas» romantiskas jūtas un dzirkstele bija jūtama arī starp Andu un Kimu, kuri iekļuva raidījuma finālā, taču palika trešajā vietā. Vai jaunajam pārim izdevās izveidot attiecības arī dzīvē?

Teju trīs mēnešus pēc šova «Netīrās dejas» fināla kopā vairs nav arī Anda un Kims. Jaunā dāma portālam «skaties.lv» skaidro, ka uzreiz pēc šova Kims aizbrauca un abiem nebija īpaši daudz laika, ko pavadīt kopā.

Anda un Kims uztur regulārus kontaktus. Meitene neslēpj, ka, iespējams, ja abi dzīvotu vienā valstī, viņi viens otru iepazīstu vairāk un abu starpā attiecības varētu izveidoties.

Jaunā sieviete atklāja, ka šova laikā neko nav darījusi pret savu gribu. Viss sacītais bijis patiess, taču šova producenti tikai palīdzējuši iekustināt situācijas un emocijas.

Tāpat pēc šova izšķīrušies arī Roberts un Ketija. Puisis portālam «skaties.lv» skaidro, ka meitene tomēr neesot bijusi viņa īstā.

Roberts šobrīd daudz vairāk vēlas kāpt pa karjeras kāpnēm, tāpēc attiecībām šobrīd laiks neatliek.

Jau ziņots, ka pēc šova attiecības neizveidojās arī «Netīro deju» uzvarētājiem - Katei un Aināram.

Atgādinām, ka TV šovā «Netīrās dejas» 15 meitenes no visas Latvijas cīnījās par mīlestību un vienu no trim puišiem. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Dejojot neko nevar noslēpt, taču ne vienmēr kaislīgās kustībās var nolasīt patiesas jūtas. Tādēļ visiem šova dalībniekiem talkā šosezon nāca žūrija, kurā bija redzams gan Agris Daņilēvičs un Evija Skulte, gan Lauris Reiniks un Mārtiņš Kagains, kuru iepriekš TV skatītāji iepazinuši kā Svetlanas Levas partneri šovā «Dejo ar zvaigzni».

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu