Vitnijas Hjūstones meitas mīļotais atzīts par vainīgu jaunietes nāvē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātājas Vitnijas Hjūstones meitas Bobijas Kristīnas Braunas partneris Niks Gordons atzīts par vainīgu jaunietes nāvē, jo vairākkārt ignorējis prasību ierasties tiesā un nav aizstāvējis sevi pret apsūdzībām.

Kā jau ziņots, 2015.gada janvārī 22 gadus vecā Brauna tika atrasta bezsamaņā guļam ar ūdeni piepildītā vannā. Vēlāk viņai medicīniski tika izraisīts komas stāvoklis, un kopš tā laika viņa pie samaņas nenāca. Brauna nomira pērnā gada jūlijā.

Pret Gordonu tika ierosināta civillieta par Braunas nāves izraisīšanu. Braunas ģimenes ierosinātajā lietā arī bija apgalvots, ka Gordons esot bijis fiziski vardarbīgs pret jauno sievieti, kā arī bez viņas atļaujas piesavinājies no viņas naudu.

Gordons divas reizes neieradās tiesā, tāpēc tika pieņemts lēmums par labu apsūdzētājiem. Zvērinātajiem būs jāvienojas par kompensācijas apmēru, ko Gordonam būs jāmaksā Braunas ģimenei.

Pret Gordonu nav ierosināta krimināllieta.

Braunas nāve atgādināja viņas mātes traģisko likteni. Hjūstone 2012.gada februārī tika atrasta noslīkusi vannā Losandželosas viesnīcas numurā.

Bobija Kristīna bija Hjūstones un R&B dziedātāja Bobija Brauna vienīgais bērns. 1999.gadā Brauna sāka uzstāties ar Hjūstoni, izpildot duetā dziesmu «My Love Is Your Love». Hjūstones 2003.gada Ziemassvētku albumā Brauna iedziedāja dziesmu «Little Drummer Boy».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu