Meksikāņu seriāla cienīgi notikumi aktiera Andra Buļa ģimenē (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušajā nedēļā Jūrmalas Kultūras centrā notika izrādes «Dzīvības kvota» pirmizrāde, kurā galveno lomu atveido latviešu aktieris Andris Bulis. Uz pirmizrādi atbalstīt aktieri bija ieradusies ne tikai viņa sieva Ilze, bet arī mīļotā Liene Skulme, tomēr abas dāmas viena par otras klātbūtni bija ļoti pārsteigtas.

Izrādes beigās sveikt Andri Buli ar ziediem uz skatuves kāpa gan viņa sieva Ilze, gan arī Liene Skulme. Sarunā ar izdevumu «Kas Jauns» Buļa sieva Ilze par notiekošo pauda lielo pārsteigumu.

Buļa sieva neizpratnē

«Es nezinu, kādā sakarā viņa šeit ieradusies,» sarunā ar izdevumu, paužot neizpratni par to, cik ilgi Skulme plāno šādā veidā turpināt, sacīja aktiera sieva. «Kur cilvēkam tādas iekšas būt tik neatlaidīgam? Andri viņa laikam ir gatava gaidīt vairākus gadus.»

Arī Ilzes māsa ir neizpratnē, sakot, ka reizēm viņai šķiet, ka Skulme viņu vajā. Lai nu kā, Ilze un Andris visu esot izrunājuši.

Skulmes ģimenes mērs ir pilns

Lienes Skulmes māsa izdevumam skaidro, ka vairāk nekā divus gadus ir devusi pajumti ne tikai savai māsai un viņas trīs bērniem, bet arī Andrim. Abus kopā viņa redz gan ikdienā, gan dažādos pasākumos un ģimenes svētkos.

«Ir tāda sajūta, ka arī Andra sieva Ilze neko nezina. Viņš ne tikai melo savai ģimenei, bet arī ar preses starpniecību - sabiedrībai. Tas ir absurds!» par Buļa rīcību pārsteigta ir Lienes mamma, atklājot, ka pagājušā gada nogalē aktieris ar viņas meitu sākuši kopīgi īrēt dzīvokli.

Pati Liene norāda, ka aktiera sieva viņu publiski mēģina pazemot. Viņa uzskata, ka Andrim ar Ilzi ir pašiem jāsakārto savas attiecības - turpināt spēlēt laimīgu ģimeni vai rīkoties kā pieaugušajiem pienākas un sakārtot savas attiecības.

Atgādinām, ka pirmās runas par aktiera Andra Buļa un Lienes Skulmes attiecībām izskanēja jau pirms trīs gadiem.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu