«Ātrs un bez žēlastības» filmu ciklā varētu atgriezties Pola Vokera tēls (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Filmu cikla «Ātrs un bez žēlastības» («Fast & Furious») zvaigznes Pola Vokera tēls, kura stāstu pabeidza cikla septītajā filmā pēc aktiera bojāejas, varētu tomēr atgriezties turpmākās filmās, paziņoja aktiera brāļi.

Intervijā žurnālam «Entertainment Tonight» brāļi Kodijs un Kalebs Vokeri, kas aizvietoja Polu dažās neuzņemtās cikla septītās filmas ainās, atklāja, ka tēla atgriešanās iespēju viņi pārrunājuši ar filmu sērijas veidotāju un zvaigzni Vinu Dīzelu.

«Jau pirms laba laika es ar Vinu pārrunāju tādu iespēju stundu garā tālruņa sarunā. Viņš gribēja saņemt [mūsu] svētību,» stāstīja Kalebs. Dīzels esot gribējis zināt, kad būtu piemērots laiks Pola un «Ātrs un bez žēlastības» faniem sniegt pilnīgu mierinājumu, atgriežot atpakaļ Pola tēlu un atbilstoši pabeidzot viņa stāstu.

Abi brāļi neminēja iespēju, ka Pola tēls varētu parādīties gaidāmajā «Ātrs un bez žēlastības» filmā, kura iznāks 2017.gadā ar atvēlētu lomu Čarlīzei Teronai. Papildus šai filmai plānots uzņemt vēl divus cikla turpinājumus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu