Vai par šo var maksāt 25 miljonus dolāru? (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Izsoļu nams «Sotheby's» izsolīs dimanta gredzenu, kura pārdošanas cena tiek vērtēta no 15 līdz 25 miljoniem dolāru (13,5-22,4 miljoniem eiro).

«Sotheby's» norāda, ka dārglietu uzņēmuma «Cartier» gredzena ietvarā glabājas 8,01 karātu dimants ar nosaukumu «Debesu zilais dimants». Gredzenu varēs publiski aplūkot Londonā no ceturtdienas līdz pirmdienai pirms tā 16.novembra izsoles Ženēvā.

«Sotheby's» Dārglietu nodaļas priekšsēdētājs Deivids Benets otrdien sacīja, ka dimantam «piemīt brīnišķīgi skaidru debesu zilā krāsa un tas ieņem eleganta smaragda kvadrāta formu». Benets uzskata, ka dārglieta «aizraus ikviena neparastu dārgakmeņu kolekcionāra elpu».

Šī gada maijā tika pārdots 14,62 karātu dimants «Oppenheimer Blue» par 57,6 miljoniem dolāru (51,5 miljoniem eiro), ieskaitot nodevas, tādējādi pārsniedzot rekordu par visdārgāko dimantu, kas pārdots izsolē.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu