Barona ielas remontdarbu veicējiem divu nedēļu laikā jānovērš pēdējie defekti (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Barona ielas remontdarbu veicējiem divu nedēļu laikā vēl jānovērš pēdējie defekti, aģentūrai LETA sacīja Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītāja pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins.

Viņš sacīja, ka šodien apsekota visa iela, kā arī piebilda, ka būvnieks aktu par darbu pabeigšanu vēl nav iesniedzis, taču to vēl pāris dienu laikā ir iespējams izdarīt. Tāpat esot skaidrs, ka ir virkne lietu, kas vēl būs jāprecizē un jānovērš.

«Piemēram, smiltis starp bruģu spraugām, lai tas nestaigā un nebūtu skaņas, mazāk diltu. Tāpat dažas salaiduma vietas, bet kopumā varam piekrist, ka darbi ir pabeigti. Būvniekam tagad divu nedēļu laikā nelielie defekti jānovērš,» viņš piebilda.

Taujāts, vai ir apmierināts ar paveikto darbu, Jakrins atturējās vērtēt to, norādot, ka tas būs tuvāko mēnešu process, kad norisināsies izvērtēšana un konkrētas procedūras, precīzi arī aprēķinot darbu apjomu.

«Kopumā, protams, bijušas kļūdas, kuras esam izvērtējuši. Ņemsim vērā termiņus. Otrkārt, saskatījām problēmas satiksmes organizēšanā, kas turpmāk nedrīkstētu atkārtoties. Ir skaidrs, kā organizēt darbus, lai šādas kļūdas neatkārtotos,» viņš apliecināja.

LETA jau vēstīja, ka notikusi Barona ielā paveikto darbu apsekošana.

Kopumā brauktuves remontdarbi izmaksājuši 2,6 miljonus eiro, bet ietves - 900 000 eiro.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu