Selīna Diona par mūžībā aizgājušo vīru: Viņš bija vienīgais, ko esmu skūpstījusi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nesenā intervijā TV kanālam «CBS» dziedātāja Selīna Diona (Celine Dion) atklāja, ka viņas mūžībā aizgājušais vīrs Renē Andželils ir vienīgais vīrietis, ar kuru viņa jebkad skūpstījusies.

Selīna Diona intervijā stāstīja, ka bija smagi noskatīties, kā viņas mīļotā vīrieša dzīvība izgaist. Kad Dionas vīrs nomira, viņa jutusies mazliet atvieglota, jo vienīgais vīrietis, kuru viņa jebkad mīlējusi un skūpstījusi, vairs nemokās.

«Es pati sev teicu, ka nu viņam viss ir kārtībā. Viņš ir pelnījis nemocīties,» intervijā sacīja Diona.

Kad Selīnai jautāja, vai viņa cer kādu dienu atkal iemīlēties, dziedātāja atbildēja, ka šobrīd uz to nefokusējas, jo joprojām ļoti mīl savu mirušo vīru.

«Es viņu mīlu. Es joprojām viņu mīlu. Un man ir manu bērnu mīlestība. Man ir manu fanu mīlestība. Es mīlu cilvēkus, ar kuriem strādāju,» sacīja dziedātāja, atklājot, ka mīlestības viņai šobrīd netrūkst.

Jau ziņots, ka Dionas vīrs un menedžeris Renē Anželils pēc cīņas ar vēzi mira 73 gadu vecumā.

Anželilam 2013.gadā tika diagnosticēts rīkles vēzis, un nākamajā gadā viņš izbeidza Dionas menedžera lomu, kuru bija pildījis vairāk nekā 30 gadus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu