«Inferno» no pasaules kinoteātriem ienes 50 miljonus dolāru (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Toma Henksa jaunākais trilleris «Inferno» no pasaules kinoteātriem ienesis aptuveni 50 miljonus dolāru (45,5 miljoni eiro) divas nedēļas pirms filmas rādīšanas Amerikas kinoteātros.

Filma balstīta uz Dena Brauna romāna ar tādu pašu nosaukumu, un tās režisors Rons Hovards uzņēmis arī divu citu autora romānu «Da Vinči kods» («The Da Vinci Code») un «Eņģeļi un dēmoni» («Angels and Demons») ekranizējumus. Visās trijās filmās Toms Henkss atveido galveno lomu.

Abu iepriekšējo filmu kopējie pasaules kases ieņēmumi bija 1,2 miljardi dolāru (1 miljards eiro).

Filma stāsta par Robertu Lengdonu, kurš pamostas Itālijas slimnīcā un neatceras dažu pēdējo dienu notikumus. Filmas gaitā Lengdonam jācīnās par izdzīvošanu, vienlaicīgi cenšoties apturēt puses no pasaules iedzīvotāju iznīcību. Viņam izdzīvot palīdz ārste, kuru atveido Felisitija Džounsa.

Lielākie filmas ieņēmumi - pieci miljoni dolāru (4,5 miljoni eiro) - nāk no Itālijas kopš filmas 8.oktobra pirmizrādes Florencē.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu