Par oficiālo CATERPILLAR® pārstāvi Latvijā kļuvis Avesco SIA

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar 2016. gada 1. oktobri, industriālās tehnikas ražotāja CATERPILLAR Inc., drupināšanas iekārtu ražotāja Metso Minerals Inc. un būvniecības tehnoloģiju ražotāja SITECH pārstāvniecību Baltijas valstīs ir pārņēmis Šveices koncerns Avesco AG. Jaunais oficiālais Caterpillar®, Metso un SITECH pilnvarotais pārstāvis Latvijā ir Avesco SIA.

Kopš 1999. gada vienu no pasaulē vadošajiem industriālās tehnikas ražotājiem Caterpillar Inc. Latvijā pārstāvēja Somijas Wihuri Oy grupas meitas uzņēmums Witraktor SIA, kas Latvijā nodarbina 50 cilvēku kolektīvu. Sākot ar 2016.gada 1.oktobri, Caterpillar®, Metso un SITECH produktu pārstāvniecību Baltijas valstīs, ieskaitot visus tās ietvaros sniegtos pakalpojumus, ir pārņēmis Avesco AG, iegādājoties no Wihuri Oy tā meitas uzņēmumus Baltijas valstīs.

Foto: Publicitātes foto

Līdz ar to Caterpillar®, Metso un SITECH pārstāvja Latvijā jaunais nosaukums ir Avesco SIA. Uzņēmums turpinās nodrošināt šo zīmolu tehnikas un iekārtu tirdzniecību un nomu, oriģinālo rezerves daļu piegādes un servisa pakalpojumus.

Avesco mērķis Latvijā nākamajos gados ir paplašināt Caterpillar®, Metso un SITECH zīmolu ietvaros sniegto pakalpojumu pieejamību un pilnveidot klientu apkalpošanu, par prioritāti izvirzot klientu intereses un vajadzības. Avesco SIA ir pārņēmis Witraktor SIA darbiniekus. Witraktor SIA noslēgtie klientu apkalpošanas, sadarbības un atbalsta līgumi, kā arī citas saistības, paliek spēkā ar līdzšinējiem nosacījumiem.

Foto: Publicitātes foto

Avesco AG ir Caterpillar® oficiālais pārstāvis Šveicē jau vairāk nekā 85 gadus. Uzņēmums ir dibināts 1869. gadā un ir spējis līdz šim brīdim saglabāt savas raksturīgās tradīcijas, vienlaicīgi nodrošinot kompānijas attīstību un izaugsmi. Uzņēmuma īpašnieki un pārstāvniecības vadītāji Kristofs Ammans (Christoph Ammann) un Daniela Ešlimana-Šneidere (Aeschlimann-Schneider) pārstāv attiecīgi 5. un 6. paaudzi ģimenē, kura visus šos gadus profesionāli vada uzņēmuma kolektīvu, saglabājot ģimenes tradīciju un vērtību nepārtrauktību.

Caterpillar® pārstāvniecībā Šveicē strādā aptuveni 600 darbinieku. Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Langentālē. 2015. gadā Avesco AG Šveicē pārdeva 3000 jaunas un 800 lietotas tehnikas vienības un nodrošināja 50 000 tehnikas nomas līgumu izpildi.

http://www.avesco-cat.lv/

http://www.avesco-cat.lv/kontakti.html

https://www.facebook.com/CatTehnikaLV/

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu