Par Barona ielas remontu organizēšanu prēmijas šogad neviens nesaņems (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Krišjāņa Barona ielas remontdarbu organizēšanā iesaistītie Rīgas domes Satiksmes departamenta darbinieki, visticamāk, prēmijas šogad nesaņems, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta panorāma» sacīja departamenta vadītāja pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins.

«Es uzskatu, ka šobrīd šiem cilvēkiem prēmijas nebūtu jāizmaksā,» uzsvēra Jakrins. Viņš sacīja, ka iespēja nesaņemt prēmijas ir liela, tomēr gala lēmums vēl ir jāpieņem.

LETA jau ziņoja, ka šonedēļ Rīgas dome noraidīja domes «Vienotības» frakcijas deputātes Baibas Brigmanes aicinājumu par Satiksmes departamenta darbinieku prēmijām ieplānoto naudu piešķirt prēmijas izglītības iestāžu saimnieciskajam personālam.

Brigmane aicināja deputātus, svinot Latvijas proklamēšanas dienu, piešķirt papildu finansējumu 550 000 eiro apmērā vienreizējās prēmijas izmaksai visam Rīgas izglītības iestāžu saimnieciskajam personālam. Katrs darbinieks saņemtu 50 eiro prēmiju.

Lai iegūtu nepieciešamo finansējumu, «Vienotības» deputāti aicināja nepiešķirt ieplānotos 60 000 eiro Satiksmes departamentam darbinieku prēmiju pieaugumam, kā iemeslu minot neveiksmīgos Krišjāņa Barona ielas un citu satiksmes infrastruktūras objektu remontus Rīgā, kuru organizācija un vadība ir uzticēta Satiksmes departamentam.

«Vienotības» deputāti arī rosināja finansējumu Rīgas izglītības iestāžu personāla prēmijām iegūt, arī nepiešķirot papildu dotāciju nodibinājumam «riga.lv», kam budžeta grozījumos ieplānoti 208 000 eiro, vai piešķirot tikai daļu plānotā papildu finansējuma svētkiem un starptautiskiem pasākumiem, kam budžeta grozījumos ieplānoti 800 000 eiro.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu