Meraijas Kerijas un miljardiera šķiršanās: Greizsirdība un strīdi (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ klajā nākušas ziņas, ka attiecības pārtraukuši amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija (Mariah Carey) un austrāliešu biznesmenis Džeimss Pakers (James Packer). Kerijai tuvu stāvoši avoti atklājuši, ka mūziķe ar līgavaini nav tikusies jau gandrīz mēnesi.

Ārvalstu mediji vēsta, ka miljardieris Džeimss Pakers bijis greizsirdīgs uz Kerijas horeogrāfu un dejotāju Braienu Tanaku (Bryan Tanaka).

Pakers esot izmantojis sakarus, lai Tanakam neatļautu uzturēties «Caesar's Palace» rezidencē, kur mitinājusies arī Meraija Kerija. Šis notikums aizsācis domstarpības starp dziedātājas mīļoto vīrieti un horeogrāfu.

Kerija un Pakers viens otru nav satikuši apmēram mēnesi. Abi pamatīgi sastrīdējušies atvaļinājuma laikā, kad abi atpūtās Grieķijā

Jau ziņots, ka Džeimss Pakers un dziedātāja Meraija Kerija pārtraukuši attiecības. 2016.gada sākumā viņš bildināja Keriju ar 35 karātu gredzenu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu