Kinofestivāls «Spektrs» piedāvās desmit filmu pirmizrādes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kinofestivālā «Spektrs», kas no 7.novembra līdz 13.novembrim sesto reizi norisināsies kinoteātrī «Kino Citadele», notiks desmit gaidītu un pārsteidzošu filmu pirmizrādes, Holivudas un pašmāju filmu prezentācijas, kā arī izglītojošas lekcijas, informēja festivāla pārstāvis Sergejs Timoņins.

Festivāla programmu atklās kanādieša Denī Vilnēva filma «Atnācēji», bet noslēgs - dizainera un režisora Toma Forda darbs «Nakts dzīvnieki».

Festivāla programmā iekļauta arī viena no gada spēcīgākajām drāmām «Mančestra pie jūras», komēdija «Mežakuilis un ūdenskrese», mūsdienu vesterns «Par katru cenu» un jaunā dokumentālā filma «Vernera Hercoga sapņi par savienoto pasauli».

Festivāla apmeklētājus gaida daudzpusīga kino programma no visas pasaules - šogad festivālā būs redzamas filmas no Norvēģijas, Lielbritānijas, Kanādas, Francijas un Jaunzēlandes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu