Foto: Mārtiņdienas ieskaņas tirgus Kalnciema kvartālā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Sestdien, 5. novembrī Kalnciema kvartālā no 10.00 līdz 16.00 notika īpašais Mārtiņdienas ieskaņas tirgus, kurā tirgotāji bija sarūpējuši Mārtiņdienas zosi, tītaru vai pīli, bērni un viņu vecāki varēja darboties radošajā darbnīcā (12.00-15.00), bet tie, kas gribēja izmēģināt sevī juveliera prasmes, varēja piedalīties Sudraba liešanas nodarbībā (14.30-17.30).

Tirgū varēja nobaudīt tikko uz dzīvas uguns gatavotus ēdienus, kā arī dažādus dzērienus, bet līdzņemšanai bija svaiga gaļa, sēnes un dārzeņi gatavošanai mājās, desas, kūpinājumi, dažādas ogu un ābolu plātsmaizes, kūkas un tortes, malkas krāsnī cepta maize un citi lauku gardumi Mārtiņdienas galdam.

Gada patriotiskāko mēnesi novembri sagaidot, amatnieki jau parūpējušies par latvju rakstu un sarkanbaltsarkano nozīmīšu popularizēšanu tirdziņā piedāvājot dažādas rotas, piespraudes un apģērbus patriotiskās noskaņās.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu